Profilkläder – tryck eller brodyr?

Att välja rätt modell av profilkläder är inte alltid lätt, man vill ha något som passar in på företaget och håller samma stil som ens grafiska profil. Samt såklart innehåller de funktioner som ens arbete kräver, speciellt om de gäller yrkeskläder. För att hitta rätt kläder är det oftast lättast att ta fram sin grafiska profil och använda den när man väljer, har man inte en utökad grafisk profil så räcker det fint med sin logo och annat grafiskt material man använt tidigare.

Använd er grafiska profil och kolla sedan igenom utbudet av profilkläder på nätet, där får ni lätt en överblick över alla modeller och typer som finns samt att ni kan söka efter specifika färger som passar er grafiska profil väl. tsreklam.se har en bra funktion där ni kan söka både efter typ, pris samt färg när man letar efter rätt sorts profilkläder, de har också ett av marknadens absolut största sortiment. Klicka på länken för att komma till dem och sök i deras stora sortiment.
profilkläder
När man väl valt rätt modeller profilkläder är det dags att tänka på märkningen av plaggen. Vissa går för en approach där man märker sina profilkläder med stora och tydliga tryck placerade exempelvis på ryggen, stort över bröstet eller längs armarna. Detta är ett bra och effektivt sätt att sprida sitt varumärke och funkar extra bra på till exempel jackor och hoodies när man rör sig ute. Märk era plagg med stora tryck om ni vill få ut ert varumärke via er personal och tydligt visa vart de kommer ifrån.

Vissa väljer en mer diskret approach till sina profilkläder, kanske arbetar ni på kontor och alla som kommer på besök vet redan vilket företag ni är. Då kan man märka plaggen med mindre tryck och brodyrer i en mer avskalad variant för att främst kanske få till snygga detaljer på plaggen och bygga varumärke än att man effektivt ska sprida varumärket till nya personer. Bra placeringar kan vara exempelvis längst ner på armen av skjortan eller i nacken.