Att göra en helt unik t-shirt

carrousel1Det som är viktigt att tänka på när det kommer att ordna upp med ens t-shirtar som man väljer att ge till sina anställda, eller att dela ut på andra större mässor eller liknande. Man kan självklart välja helt själv hur man vill att ens t-shirt ska tryckas upp, samt hur den ska se ut. Det viktiga är att tänka att det inte finns någon begränsning på fantasin kring hur utseendet ska se ut på dessa t-shirtar.

En sak som är viktigt att tänka på är att den loggan, trycket och/eller det budskapet man väljer att ha på sina kläder ska vara lätt att förstå, samt så ska man samtidigt tänka på att det inte ska stå för mycket på kläderna. Är det så att det finns för mycket text eller för mycket att koncentrera sig på kommer det leda till att personer som får syn på denna t-shirt inte alls kommer ha någon lust att vilja läsa igenom som finns att läsa.

Folk är numera väldigt stressade och är det så att de själva behöver lägga ner en massa tid för att läsa något eller förstå ett tryck, logga eller budskap så väljer man hellre att ge upp än att ge det ett nytt försök.

Posters med unika motiv

Unika t-shirts i all ära, men en snygg poster är oslagbar! En affisch med ett vackert motiv kan förgylla både hem och kontor. På posteryard finns en uppsjö av unika motiv som ni enkelt kan beställa online med ramar och allt.

En annan sak som är viktig att tänka på är i vilka unika positioner samt vinklar man önskar ha dessa loggor, tryck eller budskap. Väljer man exempelvis ha väldigt mycket, men väldigt liten text kan det vara svårt för mottagaren att uppfatta vad man vill ha sagt med det som står, samt det man vill förmedla. Det som är viktigt att tänka på hela det här konceptet är att vad man än väljer att trycka ska lämna ett avtryck hos användaren eller den personen som finns i närheten. Det gäller att sticka ut för att locka till sig så många ögon som möjligt.